INTREBARI FRECVENTE

I: Toate rochiile prezentate se afla pe stoc ?

R: Nu toate produsele prezentate pe site sunt in stocul din showroom, insa se pot confectiona in atelierul nostru de creatie, acest lucru durand intre 2-5 zile, in functie de data evenimentului dvs.

I: Eventualele ajustari (scurtat, stramtat etc.) se efectueaza de catre dvs.?

R: Ajustarile care nu implica modificari de design (scurtat, stramtat), se efectueaza gratuit. Alte modificari de design ( adaugat bretele, maneci, cordon, adaugat cupe, cusut aplicatii etc.) sunt contra cost . Orice produs trebuie achitat integral, inainte de a i se efectua eventuale modificari.

I: De ce este necesar sa stabilesc o programare inainte de a vizita showroom-ul?

R: Vrem sa puteti beneficia de toata atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam timp suficient pentru ca intr-o atmosfera relaxanta sa va ajutam sa gasim impreuna modelul perfect, de aceea va rugam sa ne contactati la 0756656330 sau sa ne trimiteti email la contact@ramelle.ro inainte de a veni la showroom . Avem rugamintea ca inainte de a veni la programare, sa va notati codurile rochiilor de care sunteti interesate !

I: Pot comanda un produs chiar daca nu locuiesc in Bacau ?

R: DA, tocmai de aceea am lansat acest site sub forma unui magazin online, pentru ca orice persoana, indiferent de locatie (chiar si din afara tarii), sa poata intra in posesia unuia dintre modelele comercializate de compania noastra .

Pentru orice intrebari sau detalii, ne puteti contacta de L-V: intre orele 10:00 – 18:00 la 0756656330 sau ne puteti trimite email oricand la contact@ramelle.ro.

TRANSPORT GRATUIT
Național: comenzi peste 400 ron.
Internațional (Europa): comandă minimă 250 euro

X