CUM CUMPAR

A ) Direct de la showroom-ul nostru, insa nu uitati sa sunati inainte la +4 0756 656 330 sau sa trimiti email la SC Anima Casa SRL. contact@ramelle.ro,  ambele modalitati de contact sunt pentru a stabili o programare de vizitare a showroom-ului .
B ) Comanda online.
C ) Comanda telefonica sau prin email:
Pentru comanda telefonica sunati la urmatoarele numere: mobil: +4 0756 656 330
Pentru comanda prin email, trimiteti comanda la urmatoarea adresa: SC Anima Casa SRL.contact@ramelle.ro,  precizand codul produsului, culoarea, marimea si datele dvs. (nume, adresa, telefon, email, CNP), necesare pentru facturare si livrare.
Produsele care nu sunt in stocul din showroom se pot confectiona, acest lucru durand intre 2-5 zile, in functie de data evenimentului dvs.  Pentru a comanda marimea potrivita, va rugam sa consultati tabelul de marimi!

CUM PLATESC

A) La ridicarea produselor din showroom-ul SC Anima Casa SRL, se poate plati numerar sau prin card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent .
B) Plata online folosind cardul . Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii . Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ramelle.ro  foloseste platforma PayU. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului , fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont , tranzactiile se fac in lei , la cursul de schimb al bancii dumneavoastra . Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PayU. Ramelle.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra .
C) Plata ramburs:
Plata se efectueaza agentului firmei de curierat in momentul livrarii produsului comandat.
D) Prin virament bancar:
Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea produsului se face dupa confirmarea platii.

COMPANIA

SC Anima Casa SRL